Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

19 May 2010 Thessaloniki to Igoumenitsa

Το πρώτο μας ταξίδι εκτός Ελλάδος.

Ο σκοπός του ταξιδιού ήταν η συμμετοχή μας στο 6ο Raduno Nazionale 2010 V-Strommers meeting που έγινε στην Santa Margherita Ligure στις 21/22 & 23 Μαΐου.
Όλο το concept προέκυψε από διάφορες κουβέντες,στους καφέδες της "Τετάρτης" ,με μερικούς φίλους. Στην αρχή δεν το είχαμε πάρει τόσο ζεστά αλλά με τον καιρό το υιοθετήσαμε και αποφασίσαμε να κάνουμε το πρώτο μας ταξίδι, με μοτοσυκλέτα ,εκτός Ελλάδος.
Η προετοιμασία είχε αρχίσει απο τον Ιανουάριο,προκειμένου να γίνουν κάποιες διαδικασίες για την συμμετοχή μας.Χρειάστηκε να κάνουμε αρκετά πράγματα οπως να δηλώσουμε συμμετοχή,να καταβάλουμε το χρηματικό ποσό για την συμμετοχή μας ,να παραγγείλουμε τα μπλουζάκια μας και πολλά αλλα. Το βασικό ηταν οτι οι Ιταλοί μας βοήθησαν σε ολα τα στάδια της προετοιμασίας που αφορούσε το Raduno. 
Στην μηχανή δεν εκανα και πολλά πράγματα,εκτός το service και τον απαραίτητο ταξιδιωτικό ελεγχο. Απο χαρτιά δεν χρειαζόμασταν κάτι μιας και στην Ιταλία ταξιδεύαμε με τις ταυτότητες μας. 




Προετοιμασία και αναχώρηση από Θεσσαλονίκη.



Φτάνωντας στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας πήγαμε να παραλάβουμε τα εισητηρια μας.


Μολις τακτοποιήσαμε τα διαδικαστικά,κατευθηνθήκαμε στο ξενοδοχείο για ενα γρήγορο μπανάκι και μετά βόλτα για μάσα και υπνο,το καράβι θα αναχωρούσε πρωί πρωί για την Βενετία.


Παρέα με την Λίτσα,λίγο πρίν μας μπουζουριάσουν!!



Το ταξίδι μας συνεχίζεται.
Continued below.
Press the link to read:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

PRINT FRIENDLY & PDF